MANİSA / TURGUTLU - İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri 10-16 Mayıs Engelliler haftasında çok güzel bir sergi gerçekleştirdiler. Öğrencileri ve Öğretmenlerimizi kutluyoruz.

May

Samet SUNGUR Anısına düzenlenen Liseler Arası Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası okulumuzun ev sahipliği eşliğinde gerçekleşmiştir.Turnuvaya öğrencilerini hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi,katılımlarından dolayı bütün öğrencilerimizi ve hakemlik yapan hocalarımızı da emeklerinden dolayı  tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerine Turgutlu Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından trafik eğitimi verildi. Öğrencilerimiz sunumu dinledi ve daha sonra merak ettikleri soruları sorarak bilgilendi.

Nis

104. YILINDA ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" hepimize kutlu olsun.

Şbt

MESLEK TANITIMI KAPSAMINDA GAZİ ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU VE MESLEK ATÖLYELERİNİ GEZDİLER.

Eyl

2023 EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVARI ÖĞRENCİ LİSTESİ VE SORUMLU OLDUKLARI DERSLER

Ara

Özel eğitim sınıfı ile İnşaat Teknolojisi Alanı öğretmenlerimiz rehberliğinde atölye önünde nivo ve mira ile kot (yükseklik) alma işlemi yapılmıştır. Değerli alan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

EĞİTİM, ÜRETİM VE İSTİHDAM MEB PASAJ'DA BULUŞUYOR.

Ekm

Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri, "Kutup Araştırmaları" çalışmaları kapsamında küresel iklim değişikliğine yönelik bireysel önlemler almak ve karbon ayak izini azaltmaya yönelik yaptıkları çalışmalara ek olarak ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdiler.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün onuncu yıl nutkunda "en büyük bayram" olarak nitelendirdiği Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda gerçekleştirilen öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katıldığı törenle kutladık. Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet ilan etmesi ile her yıl 29 Ekim günü ülkemizde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde kutlanan milli bayramımızda ilçemizde gerçekleştirilen resmi geçit törenine okulumuz öğretmen ve öğrencileri katılım sağladı. Etkinliklere katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Yeni eğitim-öğretim yılında ilk Okul Aile Birliği Toplantımızı öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla konferans salonumuzda gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz fen laboratuvarında proje tabanlı öğrenme ile Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleri ünite kazanımları öğrencilere keyifli bir ortamda aktarılmakta ve güzel dönütler alınmaktadır.